Zoutelande 

Zoutelande is uniek gelegen aan de Zeeuwse Riviera. Deze sfeervolle badplaats heeft de meeste zonuren van geheel Nederland (er groeien zelfs een aantal palmen). Op de vele terrasjes en de diverse restaurants kunt u genieten van de ongespannen sfeer. In de vakantieperiode worden er veel activiteiten georganiseerd.

  Boulevard van Zoutelande met zicht op het strand  

activiteiten in Zoutelande   activiteiten in Zoutelande

In Zoutelande vindt u de hoogste duinen van Nederland en heeft u een prachtig uitzicht over het voormalige eiland Walcheren. De stranden zijn breed en zijn onderscheiden met een internationaal keurmerk voor de schone stranden; een prima zwemwaterkwaliteit; goede sanitaire voorzieningen op het strand (toiletten en op elk strand douches) en toegankelijke stranden voor gehandicapten.

kids met hond op strand    schip op zee voor de kust van Zoutelande

In Zoutelande kunt u fietsen huren en inkopen doen in de supermarkt of verse broodjes halen bij de warme bakker. In Domburg op 10 autominuten afstand bevindt zich een subtropisch zwembad. Toegangskaarten worden met korting verstrekt aan de receptie van het bungalowpark.

  Duinovergang bij Zoutelande  

Kinderpret in zwembad Domburg   Vergezicht van wandelpad over de duinen

Vanaf het wandelpad over de duinen kunt u genieten van de mooiste vergezichten over de Noordzee en het eiland Walcheren.
Middelburg, Vlissingen en Veere zijn gezellige monumenten stadjes op ongeveer 10 kilometer fietsafstand.

Haven van Veere   Zicht op Veere

U vindt op korte afstand van het park diverse dagattracties zoals Het Arsenaal, Waterland Neeltje Jans, Miniatuur Walcheren, Cinecity Vlissingen, Het Zeeuws Biologisch Museum, Reptielenzoo Iguana, Sportpunt Zeeland, Ecoscope en Het Zijdemuseum.

Walcheren rond 1650   Zoutelande rond 1905
                    Walcheren rond 1650                                Zoutelande rond 1905